PM 03-8403

Personeel / Materiaalauto 03-8403                                            

     
   
   
Merk  : IVECO Turbo Daily 35-10.1
Kenteken 

: VL-XX-34

Bouwjaar : 1996
Opbouw : Eigenbouw
   
   
   

Het voertuig is in 1996 geleverd, bij de levering was alleen een witte balk op de auto gespoten. Het voertuig is vervolgens geheel in eigen beheer opgebouwd en o.a. voorzien van striping, zwaailichten en sirene, verlichting, cabine-inrichting en de inrichting in de materialenruimte.

Het voertuig is geheel ingericht als PM en bied plaats aan zeven manschappen en is voorzien van 3 ademluchttoestellen (Drager PA 94+) met 4 reserve cilinders. Ook zijn een mobilofoon en drie portofoons ingebouwd. Tevens doet het voertuig dienst voor de parate WVD ploeg en hiervoor zijn alle noodzakelijke materialen ook in de manschappencabine ingebouwd.

In de materialenruimte zijn alle materialen ingebouwd die voor de eerste inzet niet direct noodzakelijk zijn zoals: een dommekracht, snijbranderset, staaldraadtakel, haakse slijper, afzetmateriaal en absorptiematerialen. Tevens is een 3,6 KVA Honda aggregaat ingebouwd die bestemd is voor twee losse schijnwerpers op een statief met een vermogen 1500 watt.

Ook doet het voertuig dienst als trekker van onze (baby) motorspuitaanhanger.

Begin 2002 is het voertuig in eigen beheer geheel voorzien van de nieuwe striping. Eind 2003 is de striping aangepast aan de nieuwe huisstijl.  Tevens is het roepnummer in het kader van de regionale omnummering die noodzakelijk was bij de invoering van C2000 aangepast. Het roepnummer 21603 is gewijzigd in 25-81.  Eind 2010 is het roepnummer 25-81 vervangen voor 03-8403 dit i.v.m de komst van de noordelijke meldkamer in Drachten.

Per augustus 2011 is het voertuig uit dienst genomen en verkocht aan een opkoper.


Het voertuig bij de levering

 
De striping wordt geplakt

 
Het inbouwen van de apparatuur 


De 603 gereed voor de 1e uitruk

 
De cabine inrichting

 
De cabine inrichting


De materialenruimte


De PM met de (baby) MSA


Terug