De bouw deel 2

24-05-2005
Nadat de installateur gereed was met het leggen van de vele meters buis, is vandaag onder tropische temperaturen het beton voor de verdiepingsvloer gestort.


01-06-2005
Men is bezig met het plaatsen van de staalconstructie van de kazerne.


10-06-2005
De bouw vordert gestaag. De staalconstructie is geheel geplaatst, de dakplaten liggen er ondertussen ook op en de aannemer is bezig om de binnenwanden op de verdieping voor te plaatsen.

05-07-2005
De bouw ligt redelijk op schema, er wordt druk gewerkt om het gebouw wind en water dicht te krijgen.Zo is de dakbedekking gelegd en is een aanvang genomen met het plaatsen van de damwandprofiel platen.
De vloeren zijn geheel afgewerkt zodat nu ook op de verdieping de binnenwanden geplaatst kunnen worden. De eerste bewoners hebben ondertussen al bezit genomen van het gebouw, in een buis van het ventilatiesysteem hebben een paartje vogels een nest gebouwd waarin momenteel jonge vogels zitten.Gelukkig voor ons staan deze jonge vogels op uitvliegen zodat het voor de bouw geen vertraging oplevert.


12-07-2005
De werkzaamheden lopen gestaag door. De stukadoor en de tegelzetter zijn momenteel druk bezig om de ruimten op de begane grond af te werken. Op de verdieping is men druk bezig met het plaatsen van de binnenwanden waardoor de vorm boven beter zichtbaar word. De komende week worden de kozijn geplaatst waarna het damwand profielplaten kunnen worden geplaatst. Onze bewoners hebben het ook nog goed naar
hun zin, ook zij groeien met de bouw mee en worden al een klein beetje nieuwsgierig door over de rand de grote wereld in te kijken.