Laatste oefening Gert

28-04-2004

Woensdag 28 april was het de laatste oefening van Gert bij de Blusgroep Gieten. 
Aangezien Gert is verhuist naar
Gasselte heeft hij overschrijving aangevraagd 
aar de Blusgroep Gasselternijveen.

Aangezien we deze laatste oefening niet onopgemerkt voorbij wouden laten gaan hebben we het een en ander georganiseerd. Gert als bevelvoerder naar een brandmelding bij een transportbedrijf, alles liep voorspoedig tot en met de aankomst. Op de melding dat er nog iemand binnen moest zijn werd een aanvalsploeg naar binnen gestuurd. 
Wat Gert niet wist dat er binnen twee man in Chemiepak gereed stonden en deze kwamen even later met een slachtoffer naar buiten. 
Gert stond even met de  ….. mond vol tanden en vanaf dat moment luisterde niemand meer naar Gert als bevelvoerder en ging iedereen net de andere kant op als Gert wilde. 
Zelf klaverjassende brandwachten werden waargenomen in het pand.

We hebben de oefening maar stopgezet, Gert bedankt voor de tien jaar dat hij bij de blusgroep Gieten is geweest en omdat hij helemaal naar Gasselternijveen gaat hebben we hem een overlevingspakketje overhandigd, je weet maar nooit waar het goed voor is.

Vervolgens hebben we hem op transport gezet en afgeleverd bij de blusgroep Gasselternijveen door het overhandigen van een gebruiksaanwijzing.

DSCF0139
DSCF0140
DSCF0141
DSCF0143
DSCF0144
DSCF0145
DSCF0148
DSCF0153
DSCF0156
DSCF0162